Моуринью розповів про матч, який буде важливим для нього до останнього дня життя.

Головна сторінка » Моуринью розповів про матч, який буде важливим для нього до останнього дня життя.

У фіналі Ліги Європи-2022/23 Жозе Моуринью досі пам’ятає момент, коли його Рома програла Севільї у серії пенальті. Цей матч назавжди залишиться в його пам’яті, оскільки вважається, що рішення арбітра і використання ВАР не дозволили його команді перемогти. Рома зазнала поразки у фіналі з рахунком 4:1 в пенальті, після того, як основний час матчу закінчився з рахунком 1:1.

Жозе Моуринью ніколи не забуде фінал Ліги Європи-2022/23, в якому його Рома програла Севільї у серії пенальті. Про це повідомляє RomaPress.

Моуринью заявив: “Судді? У мене ніколи не було проблем з УЄФА. У мене чудові взаємини з президентом, я є частиною їхньої історії, вони це знають. У фіналі Ліги Європи ВАР і арбітр вирішили, що ми не повинні перемогти, тоді як для 1 мільйона людей це був пенальті. Навіть коли я буду помирати, все одно не забуду той фінал”.

Основний час фіналу Ліги Європи-2022/23 закінчився з рахунком 1:1. У серії пенальті точніше виявилися гравці Севільї – 4:1.

Моуринью згадував момент, коли в середині першого тайму Неманья Гудель занадто високо підняв ногу в своїй штрафній і задіяв голову Теммі Абрахама. Ентоні Тейлор зв’язався з кімнатою ВАР, але після консультацій вирішив не призначати пенальті.

Заголовок: Моуринью розповів, який матч запам’ятає перед смертю

Цитата автора сайту: “Навіть коли я буду помирати, все одно не забуду той фінал” – сказав Моуринью.

Висновок автора сайту: Жозе Моуринью ніколи не забуде фінал Ліги Європи-2022/23, в якому його Рома програла Севільї у серії пенальті. Він вважає, що ВАР і арбітр не дозволили його команді перемогти, і цей момент завжди залишиться в його пам’яті.

Джерело: ukr.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

100 евро
10000 грн + 300 фріспінів
БК Фавбет
Рейтинг 5,0
5.0/5